Bästa appar 2019 – del 1

Free Work

Först sedan slutet av 2017 är den här produktiva appen – för frilansare som vill logga in sin arbetstid och skapa fakturor direkt från tidsinspelning, är ”Freework” ett mycket praktiskt verktyg. Också anmärkningsvärt är anteckningsfunktionen och integrationen av din kalender. Freework kan också integreras i Slack. Taggar underlättar kategorisering. Förutom många statistik erbjuder programmet också geo-tracking. Med den här funktionen, som startar tidsinspelningen på en specifik (arbets) plats du har definierat, kommer du aldrig att glömma att spåra din arbetstid.

Appen med den attraktiva tydliga designen kan testas i grundversionen gratis. Om du vill kan du låsa upp fler funktioner i Pro-versionen, inklusive möjligheten att exportera uppgifter. Antalet kunder är då inte längre begränsat.
Generellt krävs ett konto. Registreringen är också möjlig med Google- eller Facebook-kontodata.

Pris och tillgänglighet:
I grundversionen gratis för Android och iOS

Voice Dream Reader

Vill du läsa högt upp böcker, dokument eller enskilda artiklar? Då är Voice Dream Reader en praktisk lösning för mobila enheter. Appen stöder de viktigaste dokumentformaten som PDF, Word, Apple-sidor, men också DRM-fria EPUB-e-böcker eller DAISY-ljudböcker. Dropbox, iCloud Drive, Google Drive, Pocket och Instapaper och den välkända anteckningsappen Evernote stöds också.

När du köper appen ingår redan en premiumröst i inköpspriset, många fler röster kan läggas till vid behov via köp i appen. Tempot för läsningen är också varierande. Ord som har lästs upp markerar programmet. Alternativt kan dock fingeravläsningsläget aktiveras. Då läser Voice Dream Reader bara de ord som du använder för att driva fingret.

Markör, bokmärkesalternativ och kommentarfunktion är lika praktiskt som fulltextsökning och den inbyggda ordlistan. Avläsningen kan filtreras eller sorteras i mappar. ICloud synkroniserar över enheter över iPhone, iPad och Mac-enheter. Viktigt: DRM-skyddade format från iBooks eller Kindle-biblioteket fungerar inte med Voice Dream Reader. Trots detta är programmet bättre än den systemintegrerade talutsignalen.

Pris och tillgänglighet:
5,49 euro för Android / 7,99 euro för iOS

Spitkiss

Kärlek är när du ser personen i ögat – och spottar. Du bör inte hålla dig borta från spottet på ”Spitkiss”. Det låter lite otrevligt, men jättekul: Nivån görs bara när spottet landar inför mitt älskade motsatta. Spottet spelas och torkas endast med fingret och utan knappar.

Under spelets gång måste de virtuella dropparna också placeras i kroppsdelar – som hjärtat. Förutom exakta salivslag, finns det alltid behov av en bra reflex. Eftersom det naturligtvis lurar som i alla bra plattformsspelare på vägen många fiender och hinder som stick eller labyrinter. Slutsats: I detta komiska liknande spel droppar det roliga från alla nivåer.

Pris och tillgänglighet: Varje 2,29 euro för Android och iOS

aldrig tänka

Hur många miljoner videor finns det på YouTube? Bra val å ena sidan. Å andra sidan: Massan med klipp gör det mer och svårare att hitta originella, galna och riktigt informativa videor om de personliga favoritämnen. Det är här Neverthink spelar in. Apputvecklarna är kuratorer som gör jobbet för dig och rommar igenom massor av nyligen släppta klipp för att skapa ett ”bästa av”. Dessutom ser skaparna av den finska startupen upp till 3000 videor om dagen.

I cirka 40 temakanaler och nya specialerbjudanden dagligen filtreras de värdefulla videorna bort. Kanalernas innehåll kan sorteras efter dina egna preferenser, dina favoritfilmer kan sparas i en lista för senare visning eller dela med vänner.

Det bästa av allt: Neverthink är verkligen tillgängligt för alla plattformar. Titta på klipp via Chromecast Support, Apple TV, Android TV, Samsung Smart TV, webben, till och med Oculus, och naturligtvis iOS och Android.

Pris och tillgänglighet: Gratis för alla plattformar

mer

Också intressant: Årets bästa appar 2018

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *